VISITA A LA PASTISSERIA LA PALMA

 Avui hem gaudit d'un dia molt especial. Hem entrat a l'obrador de La Palma per veure com es fan els ous de xocolata. Era com si estiguessim a una fàbrica de xocolata. Què xul.lo!



Hem conegut d'on ve la xocolata. Cristòbal Colon la va portar d'Amèrica fa molts i molts anys. A Amèrica hi ha uns arbres que fan un fruit que és com una pinya.  Si la toques és molt dura. A dins  d'aquesta pinya de cacau hi ha unes "habes" de cacau que semblen unes ametlles. Aquestes s'aixafen amb vàries màquines fins que es converteixen en pols de xocolata. Si la tasteu veureu que és MOLT AMARGA!




Per fer la xocolata, la pols de xocolata s'ha de barrejar amb sucre o llet i posar-la a una màquina que l'escalfa i la converteix en líquid.

Hem après a fer ous de xocolata negre, de xocolata amb llet i de xocolata blanca. I hem descobert que es necessiten motlles, pinzells, un espai fresc i molta xocolata per fer-los!



Ens ha agradat molt la visita i hem après moltes coses amb el Sr Pere i la resta de la seva família.

BON ESTIU!

JA SOM A L'ESTIU! HEM ACABAT AQUESTA ETAPA D'EDUCACIÓ INFANTIL MOLT CONTENTS I CONTENTES! AQUEST ÚLTIM TRIMESTRE HEM GAUDIT AMB ELS ...