PROJECTE EL NOSTRE COS

EN ELS PROJECTE DEL NOSTRE COS HEM FET ACTIVITATS MOLT DIVERSES DE LLENGUA, MATEMÀTIQUES, MÚSICA, PLÀSTICA, DESCOBERTA DE L'ENTORN, ANGLÈS, DESCOBERTA D'UN MATEIX, ... JA COMENCEM A SER UNS EXPERTS EN EL TEMA!

US VOLEM CONVIDAR A CANTAR LA CANÇÓ DEL COS JA  QUE ENS AGRADA MOLT CANTAR-LA!

AQUESTS DIES HEM FET MOLTES CREACIONS AMB EL MATERIAL QUE HEM PORTAT DE CASA! AQUÍ TENIU ALGUNES DE LES NOSTRES OBRES: ROBOTS I RADIOGRAFIES!EN EL PATI DE L'ESCOLA, HEM FET SILUETES DEL NOSTRE COS I HEM DIBUIXAT ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES AMB ELS GUIXOS. MIREU QUÈ BÉ QUE ENS HO HEM PASSAT!TAMBÉ ENS HEM DIVERTIT AMB ELS ESPAIS AMB RACONS DEL NOSTRE COS I DELS SENTITS. AMB ELLS, HEM POGUT INVESTIGAR, OBSERVAR, DESCOBRIR, JUGAR, CREAR I MANIPULAR, ... ESPAI DEL NOSTRE COSESPAI DELS SENTITS


UNA GRAN EXPERIÈNCIA!

GAUDIM DE LA TARDOR!

AQUESTES SETMANES ESTEM FENT MOLTES ACTIVITATS RELACIONADES AMB LA TARDOR I ENS HO PASSEM PIPA!

MIREU COM ENS AGRADA LA TARDOR! 


A LA CLASSE HEM PORTAT FULLES, BRANQUES, PINYES, FRUITS DE L'ÈPOCA I, AMB TOT AQUEST MATERIAL, HEM CREAT UN ESPAI DE LA TARDOR AMB DIFERENTS RACONS. 

HEM POGUT OBSERVAR, INVESTIGAR, DESCOBRIR I MANIPULAR ELEMENTS DE LA NATURA. I ENS HEM DIVERTIT CREANT I COMPARTINT LES EXPERIÈNCIES AMB ELS NOSTRES COMPANYS/ES! VOLEU VEURE QUÈ BÉ QUE ENS HO HEM PASSAT?


TAMBÉ HEM CELEBRAT LA FESTA DE LA CASTANYADA: ENS HA VISITAT VIRTUALMENT LA CASTANYERA DES DE LA SEVA CASA DE LA MUNTANYA, EL MARRAMEU I LA SEVA NETA MARIA L'ACOMPANYAVEN. ENS HA FET MOLTA IL·LUSIÓ! CASTANYERA, T'ESTIMEM MOLT! 

TAMBÉ ENS HEM DISFRESSAT DE CASTANYERS I CASTANYERES I HEM BALLAT MOLT EN EL PATI! VISCA LA CASTANYADA!FINALLY, WE HAVE SUNG A LOT OF HALLOWEEN SONGS AND WE'VE ENJOYED ACTING! DO YOU WANT TO SEE A LITTLE SHOW?

Benvinguda primavera!

Benvinguda primavera!